Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij? Neemt u dan contact met ons op om het antwoord op uw vraag alsnog te krijgen.

Algemeen

Wie is TopServ?

TopServ is een full-service automatiseerder met complete IT oplossingen voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat wij u ten alle tijden bij kunnen staan met de juiste kennis om zo samen met u zorgeloos uw IT omgeving te beheren.

Meer weten over TopServ?  Lees meer…

Biedt TopServ haar diensten landelijk aan?

Ja, de engineers van TopServ zitten verspreid in Nederland waardoor wij elke provincie kunnen bedienen.

Hoe kan ik mijn onderhoudskosten overzien?

Wij werken met marktconforme prijzen. Echter om verrassingen te voorkomen kunt u bij ons een contract afsluiten voor het beheren en onderhouden van uw systeem. Als u hiervoor kiest wordt de automatisering van uw IT park compleet door ons verzorgd voor een vast bedrag per maand, zodat u hierover geen zorgen heeft. U kunt samen met ons afstemmen wat u in uw contract opneemt, op deze manier blijven uw onderhoudskosten overzichtelijk.

Waarom juist TopServ?

TopServ is een uiterst betrouwbare leverancier op het gebied van IT. Naar gelang uw behoeften kunnen wij in alles voorzien, van hoogwaardige producten tot complete automatiseringsoplossingen en diensten. Wij bieden u dé totaaloplossing waarnaar u op zoek bent en beheren de volledige IT-infrastructuur van uw bedrijf. Wij hebben de juiste kennis en know-how in huis en met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, is TopServ een toonaangevende speler in de IT Branche. Staat efficiëntie en kwaliteit hoog op uw verlanglijstje? Geef u dan nu over aan de managed services van TopServ! Zo komt uw automatiseringspark in goede handen terecht, waardoor u zich met een gerust hart kunt concentreren op úw core business.

Lees hier ook meer over TopServ en onze servicegerichtheid!

IT Diensten

Welke diensten biedt TopServ op het gebied van IT?

TopServ biedt alle mogelijke diensten aan op het gebied van IT. Of het nu om een migratie, back-up oplossing of om het inhuren van engineers gaat. Wij staan graag voor u klaar. Lees hier meer over onze diensten. Indien uw vraag hiermee niet beantwoord is, neemt u dan snel contact met ons op!

Zijn de medewerkers van TopServ gecertificeerd?

Jazeker, de medewerkers van TopServ zijn gecertificeerd. Zij hebben naast een gedegen studie en de nodige praktijkervaring ook certifcaten behaald voor Microsoft MCSE, Cisco CCNA, Red Hat Linux en VMWare.

Zijn mijn bedrijfsgegevens beveiligd?

Al uw bedrijfsgegevens zijn bij ons in veilige handen. Wij werken met uiterst betrouwbare mensen en daarnaast worden uw gegevens met iedere digitale communicatie tussen ons beheersysteem en uw netwerk geëncrypteerd. Hierdoor kunnen uw gegevens dus niet door derden worden onderschept. Dus: Gegarandeerd vertrouwelijke behandeling van uw gegevens!

Zit er een maximum aan servers of netwerkapparaten die TopServ kan beheren?

In principe zit er geen maximum aan. Echter heeft TopServ zich in de afgelopen jaren met name gericht op het MKB en zijn we gespecialiseerd in de automatisering van 5-250 werkplekken. Wanneer er grotere projecten gerealiseerd moeten gaan worden kunt u het beste direct contact met ons opnemen. TopServ werkt custom-made en helpt u graag verder op weg!

Zijn jullie ook buiten kantoortijden bereikbaar?

Dit is geheel afhankelijk van de door u gekozen contractvorm. TopServ heeft een servicedienst waarbij wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Wenst u meer informatie over de diverse contractvormen die TopServ te bieden heeft?

Neem contact met ons op: info@topserv.nl

Producten

Ik ben (nog) geen klant van jullie, maar ik wil wel graag hardware bestellen, kan dat?

Wanneer u hardware wilt bestellen, kunt u dit bij ons probleemloos bestellen. Voor grotere bestellingen vragen we u eerst om uw kvk-nummer. Na een getekende offerte zullen wij dan tot bestelling overgaan.

Kunt u mijn bestaande software licenties ook beheren?

Uiteraard kunnen wij bestaande licenties voor u beheren. Een IT bedrijf werkt immers uitsluitend als tussenpersoon tussen u en het softwarebedrijf. Indien u klant bij ons wordt heeft dit dus geen enkele consequentie voor uw bestaande licenties en wanneer deze licenties dan weer aan vernieuwing toe zijn wordt u vanzelf door ons benaderd. U heeft hier vervolgens geen omkijken meer naar. Ook nieuwe licenties kunnen natuurlijk zonder problemen worden afgenomen bij TopServ.

Hoe gaat de betaling van producten in zijn werk bij grote projecten?

Wanneer u een groot project door TopServ laat uitvoeren, zullen er ook vaak producten besteld moeten worden. De kosten van deze producten worden op voorhand beraamd en meegenomen in de offerte voor het uit te voeren project. Zo bent u altijd verzekerd van een vaste prijs en heeft u niet de romslomp van tussentijdse rekeningen voor uw hardware en software.

IT projecten

Wanneer spreek je van een project?

Een project is een, in tijd en middelen begrensde, activiteit waarbij we buiten de reguliere bedrijfsvoering om iets realiseren voor de opdrachtgever op het gebied van IT/automatisering. Een project onderscheidt zich door zijn eenmalige karakter en wordt uitgevoerd door TopServ met een team van specialisten onder toeziend oog van de projectleider.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Dit kunnen wij niet zeggen. Iedere wens van een IT klant is weer anders en wij werken daarom ook custom-made. Voorafgaand aan een IT project komen wij bij u op locatie, waarna wij een uitvoerig consultancyverslag maken waarin duidelijk vermeld staat wat er geïnventariseerd is en wat er gedaan moet worden om tot het gewenste resultaat te geraken.

Wat zijn mijn financieringsopties bij grote projecten?

Wanneer u financiering wenst voor nieuw aan te schaffen hard- en software of andere services die uitgevoerd gaan worden op projectbasis kunt u hiervoor uw eigen financieringspartij in de hand nemen. Wanneer u hierin advies wenst, kunnen wij u doorverwijzen naar organisaties die u een flexibele financieringsoptie kunnen bieden welke overeenkomt met uw unieke wensen en behoeften.

Contact met TopServ

TopServ
Drukkerij 12, 4651 SL Steenbergen

088- 00 74 800
info@topserv.nl

 

Klanten over TopServ

“Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost, ook buiten reguliere werktijden”

Bergwerff Transport bv

“We kunnen lezen en schrijven met TopServ. Het zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken”

Van de Kamp

“TopServ bestaat uit vakmensen die staan voor snelle service en complete ondersteuning”

Van Duijn Transport

“Altijd tijdige signalering bij problemen en vervolgens kundige advisering voor oplossingen”

Fixus Accountants

“TopServ is helder en duidelijk bij offerte en komt vervolgens de gemaakte afspraken perfect na”

Wecal Isolatie Techniek