Over TopServ

​Over TopServ

TopServ is als servicegerichte onderneming hét bedrijf op het gebied van IT Services. U kunt bij ons terecht voor alle oplossingen met betrekking tot uw IT (gerelateerde) zaken. TopServ opereert op landelijk niveau en heeft opdrachtgevers in diverse uiteenlopende marktsegmenten zoals o.a. transport & logistiek, detailhandel, accountancy, zorg, automotive, handelsondernemingen, etc..

IT specialist

Als IT-specialist staan wij bedrijven bij met deskundig advies, beheren uw netwerk remote of on-site en leveren wij de benodigde Hard- en Software. TopServ is uw betrouwbare IT-partner die u vakkundig en efficiënt ondersteunt in uw bedrijfsproces(sen) op het gebied van de huidige IT Technologie waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.

Engineers

De medewerkers van TopServ zijn gecertificeerd, vakbekwaam en betrouwbaar. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om IT-oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Onze medewerkers voelen zich niet alleen thuis in de techniek, zij zijn zich ook bewust van het belang van een goed functionerende IT-infrastructuur bij onze klanten en zullen daarom altijd streven naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. Dit alles met ongekende passie voor het vak en een no-nonsense mentaliteit.

IT Reseller

TopServ is als HPE Silver Partner, Microsoft Silver & Microsft 365 Partner, Cisco Partner, VMware & Veeam Partner en Printronix Platinum Partner een uitstekende partij om u van A tot Z te helpen op het gebied van IT.

Neem contact met ons op of lees meer over onze Werkwijze of Diensten.

Contact met TopServ

TopServ
Drukkerij 12, 4651 SL Steenbergen

088- 00 74 800
info@topserv.nl

 

Klanten over TopServ

“Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost, ook buiten reguliere werktijden”

Bergwerff Transport bv

“We kunnen lezen en schrijven met TopServ. Het zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken”

Van de Kamp

“TopServ bestaat uit vakmensen die staan voor snelle service en complete ondersteuning”

Van Duijn Transport

“Altijd tijdige signalering bij problemen en vervolgens kundige advisering voor oplossingen”

Fixus Accountants

“TopServ is helder en duidelijk bij offerte en komt vervolgens de gemaakte afspraken perfect na”

Wecal Isolatie Techniek