Cloud services

Cloud Services

Zaken regelen. Overal, altijd, online. Alleen of samen met anderen. Cloud-oplossingen bieden eindeloos nieuwe perspectieven. Die van TopServ zijn bovendien solide, veilig, betaalbaar en ontzorgend!

Cloud-oplossingen zijn de nieuwe zakelijkheid. Ze maken actuele ontwikkelingen als co-creatie of het nieuwe (samen)werken mogelijk. Door hun schaalbaarheid stellen zij ondernemingen in staat ‘agile’, zonder grote investeringen, in te spelen op veranderingen. Dat maakt ze toekomstbestendig. TopServ biedt verschillende Cloud-technologieën: van publieke platforms tot complexe private on-premise oplossingen, en van hybride-maatwerk tot een eigen no-nonsense Cloudoplossing. Altijd solide, stabiel, compliant, met betrouwbare dataopslag in eigen (Nederlandse) datacenters. En met 24/7 support.

Wie ‘Cloud’ zegt, zegt ‘TopServ’.

Hoe werkt het

Een virtuele server werkt in principe hetzelfde als een fysieke server. De systeembronnen (werkgeheugen, processoren en opslagcapaciteit) worden dedicated toegewezen aan uw virtuele server. Maar omdat er meerdere virtuele servers kunnen draaien op één fysieke server bent u goedkoper uit, u deelt de kosten voor de fysieke server namelijk met andere gebruikers die ook hun virtuele server hierop hebben draaien. Mocht u meer opslagruimte of geheugen nodig hebben dan is dat gemakkelijk aan te passen, op de virtuele server is altijd genoeg vrije ruimte waardoor de af te nemen ruimte zeer schaalbaar is. Daarom betaalt u alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt!

Veilig

Werken via een virtuele server is absoluut veilig. TopServ is verantwoordelijk voor de virtuele omgeving. Wij werken met gecertificeerde engineers en hosten de fysieke server in een professioneel datacenter in Nederland. Daar zijn hardware, internetverbindingen, koeling en (nood)stroomvoorziening meervoudig uitgevoerd om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw virtuele server te waarborgen. Middels uitgebreide camerabeveiliging en identificatiecontroles binnen het datacenter, zijn uw gegevens optimaal beveiligd.

 

Voordelen

  • Geen fysieke server meer nodig
  • Verhoogt de beschikbaarheid van uw netwerk
  • Voordeliger dan een fysieke server
  • Flexibiliteit; o.a. de opslagcapaciteit, memory enz. van een virtuele server zijn snel en eenvoudig aan te passen

Contact met TopServ

TopServ
Drukkerij 12, 4651 SL Steenbergen

088- 00 74 800
info@topserv.nl

 

Klanten over TopServ

“Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost, ook buiten reguliere werktijden”

Bergwerff Transport bv

“We kunnen lezen en schrijven met TopServ. Het zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken”

Van de Kamp

“TopServ bestaat uit vakmensen die staan voor snelle service en complete ondersteuning”

Van Duijn Transport

“Altijd tijdige signalering bij problemen en vervolgens kundige advisering voor oplossingen”

Fixus Accountants

“TopServ is helder en duidelijk bij offerte en komt vervolgens de gemaakte afspraken perfect na”

Wecal Isolatie Techniek