IT-Partners

​IT-Partners

TopServ werkt samen met diverse gerenommeerde partners uit diverse branches, waardoor u verzekerd bent van innovatieve oplossingen en diensten van hoge kwaliteit. Door deze samenwerking kunnen wij een onze klanten nog beter van dienst zijn.

Hieronder treft u een overzicht van onze partners:

Sinds 2002 ontwikkelt, verkoopt en implementeert 7T software een eigen ERP systeem onder de naam 7T ERP. Met het eigen ERP systeem levert 7T software complete automatiseringsoplossingen voor handelsbedrijven. 7T software is een bekende software leverancier voor bedrijven die actief zijn in de maritieme-, dranken en food- en zuivel sectoren. 7T software is de trotse marktleider als het om het automatiseren van scheepsleveranciers (shipchandlers) in Nederland en in België. Ook bedrijven met een complexe logistieke dienstverlening, douane uitdagingen en/ of gevaarlijke stoffen administratie kunnen bij 7T software terecht.

Astecom Business Software is producent van maatwerk software voor dienstverlening, handel en logistiek. Astecom levert goed werkende maatwerk software voor een redelijke prijs. Astecom stelt zich het doel administratieve processen zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk te automatiseren, waardoor met een mindere of gelijk blijvende bezetting toch een hogere omzet of een betere workflow is te realiseren.

Comlogic Automatisering bv is tientallen jaren actief in de groothandelsbranche en in het MKB, onder andere als bouwer van Handel & Logistiek. Daarvoor is uiteraard kennis van ICT nodig, maar het is voor ons net zo belangrijk om op de hoogte te zijn van hetgeen zich in uw branche en uw bedrijf afspeelt. Daardoor is Comlogic in staat in te spelen op nieuwe trends en behoeften die in uw bedrijf ontstaan en deze in Handel & Logistiek te verwerken.

De Ruiter Beheer B.V. is de specialist voor maatwerksoftware voor het MKB. Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit, daarom moet software nu al klaar zijn voor de veranderingen van morgen. Verbeteren en innoveren voor morgen, dat noemen wij: Software vooruitgedacht. Daar heeft De Ruiter Beheer zich in gespecialiseerd. Onze softwarepakketten zijn geschreven in Filemaker Pro, wat een zeer stabiele, maar ook zeer flexibele basis is. Hierdoor zijn wij in staat om het softwarepakket snel aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers aan te passen. De pakketten zijn webbased waardoor de klant overal een realtime inzicht heeft in de status van zijn klanten. Door de veelzijdigheid van onze software en onze kennis van zeer veel branches, maken wij met onze software bedrijven van vandaag klaar voor morgen.

Logident is specialist in het optimaliseren en integreren van werkvloerprocessen in en om magazijnen in de bestaande bedrijfsprocessen. Daarvoor gebruiken wij in onze projecten apparatuur van producenten van kwaliteitsmerken voor automatische identificatie en data collectie (AIDC) en (maatwerk)programmatuur voor samenwerking met uw ERP-oplossing.

OSN is al vele jaren dé IT en software leverancier op het gebied van (digitaal) documentbeheer. Binnen onze organisatie hebben wij Nederland in verschillende regio’s ingedeeld, waardoor u altijd heeft te maken met dezelfde gesprekspartner.

SCO Benelux is een zelfdragende tak van de SCO Groep gericht op de groei van het bedrijf van hun zakenpartners. Door onze ervaring samen met andere toonaangevende bedrijven, kunnen we u een stabiele en betrouwbare oplossing leveren.

Silicomp Software BV in Rotterdam is sinds 1983 toonaangevend in de automaterialen- en de bandenbranche. Onze automatiseringsoplossingen zijn het resultaat van een brede, diepgaande en immer actuele kennis van uw markt.

Softpak biedt een geïntegreerde logistieke informatie oplossing voor gerelateerde bedrijven, zoals Liner & Liner Agencies (cargadoors) Harbor, NVOCC’s (Non Vessel Operating Container Carriers), Physical Distribution Ondernemingen, expediteurs en Container Terminals en Depots.

Contact met TopServ

TopServ
Drukkerij 12, 4651 SL Steenbergen

088- 00 74 800
info@topserv.nl

 

Klanten over TopServ

“Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost, ook buiten reguliere werktijden”

Bergwerff Transport bv

“We kunnen lezen en schrijven met TopServ. Het zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken”

Van de Kamp

“Altijd tijdige signalering bij problemen en vervolgens kundige advisering voor oplossingen”

Fixus Accountants

“TopServ is helder en duidelijk bij offerte en komt vervolgens de gemaakte afspraken perfect na”

Wecal Isolatie Techniek