Werkwijze

Werkwijze TopServ

​TopServ is een servicegerichte organisatie die landelijk vele (MKB-) bedrijven ondersteunt met het beheren van hun IT-infrastructuur en bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. Wij van TopServ, zien het als uitdaging om voor ieder bedrijf de juiste IT-dienst te leveren. Wij bieden u servicegerichte diensten zoals o.a. Cloud, On-premise en Hybride oplossingen, beheer en monitoring van uw netwerk- of Cloudomgeving. 

U kunt naar eigen inzicht, of met gedegen advies van TopServ, een keuze maken uit een servicevorm die bij u en uw bedrijf past. Wel zo overzichtelijk en tevens meteen dé ideale mogelijkheid om uw IT kosten onder controle te houden of te krijgen. U kunt met ons alle kanten op. Indien u dat wenst staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw systemen te onderhouden en er zo voor te zorgen dat de downtime bij calamiteiten in zijn geheel kan worden voorkomen of anders tot een minimum wordt beperkt. In geval van een bedrijf kritische omgeving zorgen wij ervoor dat wij uw systeem weer snel en adequaat “up & running” hebben.

Naast elke gewenste IT-beheerservice kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van hardware, software en alle andere IT gerelateerde producten en diensten. Ook kunnen wij bemiddelen tussen u en één van onze leveranciers in softwareoplossingen om u te voorzien van de juiste applicatie(s). Onze helpdesk staat altijd telefonisch voor u klaar met professionele hulp.

Meer weten over TopServ?

Contact met TopServ

TopServ
Drukkerij 12, 4651 SL Steenbergen

088- 00 74 800
info@topserv.nl

 

Klanten over TopServ

“Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost, ook buiten reguliere werktijden”

Bergwerff Transport bv

“We kunnen lezen en schrijven met TopServ. Het zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken”

Van de Kamp

“TopServ bestaat uit vakmensen die staan voor snelle service en complete ondersteuning”

Van Duijn Transport

“Altijd tijdige signalering bij problemen en vervolgens kundige advisering voor oplossingen”

Fixus Accountants

“TopServ is helder en duidelijk bij offerte en komt vervolgens de gemaakte afspraken perfect na”

Wecal Isolatie Techniek